ПОИНАКВИ ДЕТСКИ ПРИКАЗНИ И МНОГУ ДЕТСКИ НАСМЕВКИ

Киндер Парк е една од најголемите детски игротеки во Скопје. Се грижиме секој роденден и настан да биде незаборавна детска авантура, а услугата за возрасните комплетирана со одлична храна и пријатен амбиент.

За Нас

Целосно оплеменетиот внатрешен и надворешен простор, богатото мени и широката палета на работилници и тематски забави за деца, го прават Киндер Парк идеалното место за вашиот роденден, крштевка, мекици и други семејни настани...

Повеќе

Мени

Тоа што го издвојува Киндер Парк од останатите детски игротеки е можноста за богато мени и одлична храна. На тој начин поставуваме нови стандарди во прославата на детски родендени, а квалитетот е секогаш наш највисок приоритет.

Повеќе

Рагуза Груп

Киндер Парк, како една од најголемите игротеки во Скопје, е дел од Рагуза Групацијата која во 2023 го прослави својот три децениски јубилеј. Горди сме на досегашниот успех и продолжуваме во иднина со нова визија да ги креираме најубавите детски приказни заедно со Вас.

Повеќе

Детска Игротека | Kinder Park